Lagers Flygande Jacob



Du behöver:
1 pkt bacon
1 kycklingfilé
Ris till två personer
2 dl grädde
Gul curry
Salt och peppar
Skär baconet i mindre bitar och stek lätt i stekpanna. Koka riset under tiden. Krydda kycklingen med salt och peppar och stek den tills den är genomstekt. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Lägg i baconen och riset och blanda om väl. Rör ner curry i grädden och smaka av. Det går åt ganska mycket curry eftersom grädden är så mild. När du är nöjd med mängden curry så häller du currygrädden över risblandningen och gräddar mitt i ugnen i 200 grader i ca 20- 30 min.
1 pkt bacon
1 kycklingfilé
Ris till två personer
2 dl grädde
Gul curry
Salt och peppar
Skär baconet i mindre bitar och stek lätt i stekpanna. Koka riset under tiden. Krydda kycklingen med salt och peppar och stek den tills den är genomstekt. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Lägg i baconen och riset och blanda om väl. Rör ner curry i grädden och smaka av. Det går åt ganska mycket curry eftersom grädden är så mild. När du är nöjd med mängden curry så häller du currygrädden över risblandningen och gräddar mitt i ugnen i 200 grader i ca 20- 30 min.

Du behöver:
1 pkt bacon
1 kycklingfilé
Ris till två personer
2 dl grädde
Gul curry
Salt och peppar
Skär baconet i mindre bitar och stek lätt i stekpanna. Koka riset under tiden. Krydda kycklingen med salt och peppar och stek den tills den är genomstekt. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Lägg i baconen och riset och blanda om väl. Rör ner curry i grädden och smaka av. Det går åt ganska mycket curry eftersom grädden är så mild. När du är nöjd med mängden curry så häller du currygrädden över risblandningen och gräddar mitt i ugnen i 200 grader i ca 20- 30 min.
1 pkt bacon
1 kycklingfilé
Ris till två personer
2 dl grädde
Gul curry
Salt och peppar
Skär baconet i mindre bitar och stek lätt i stekpanna. Koka riset under tiden. Krydda kycklingen med salt och peppar och stek den tills den är genomstekt. Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Lägg i baconen och riset och blanda om väl. Rör ner curry i grädden och smaka av. Det går åt ganska mycket curry eftersom grädden är så mild. När du är nöjd med mängden curry så häller du currygrädden över risblandningen och gräddar mitt i ugnen i 200 grader i ca 20- 30 min.
Kommentarer
Trackback